0
Geen categorie

10 jaar nuchter !

10 jaar nuchter: Het leven geeft je cadeaus … en levenslessen

Morgen is het zover. Op 17 juli 2021 ben ik 10 jaar nuchter. Die 10 jaar zijn voorbij gevlogen. Ik kan mij de eerste nuchtere avond nog goed voor de geest halen. Ik stond Waar ging ik aan beginnen? Vol onzekerheid en angst ben ik aan dit ‘proces’ begonnen …

We zijn begonnen met 1 dag nuchter en dan weer een dag en weer een dag en ondertussen zijn het er 3652. Ik moet eerlijk met je zijn, toen ik op 17 juli 2011 een mega discussie had met mijn gezinsleden na mijn televisie optreden op het RTBF journaal was ik volledig de weg kwijt.

Ik voelde mij leeg, uitgeblust, zoekende, maar vooral verloren.

In die 10 jaar ben ik een zoektocht begonnen. Eén met vele vragen:

Wie ben ik?

Wat is mijn doel in dit leven?

Wat zijn mijn waarden?

Wat zijn mijn talenten?

Wat is het nut van het leven?

Die zoektocht is met vallen en opstaan gegaan. Veel vallen, maar nog meer opstaan. En dat is hoe ik mij vandaag voel. Opgestaan. Sterker. Zekerder. Volwassener.

Morgen geef ik er ook een lezing over, maar het mag ook vooral een mini ‘feestje’ zijn.

Samen met gelijkgestemden gaan we dit jubileum vieren.

Als je de lezing volgt ben je welkom vanaf 16u30. Van 17u-18u30 is er de lezing. Je kan je aanmelden via deze link: https://www.debestebeslissing.be/product/lezing-17-juli/ Erna kan je gerust nog even blijven ook uiteraard.

Leave a Reply