Na bijna 10 jaar ervaring heb ik een succesvolle manier ontwikkeld om  te stoppen met drinken.

Coaching

Een eerste stap zetten naar een andere kijk op drinken is niet eenvoudig. Dat weet ik zelf heel goed, uit eigen ervaring. Maar ik weet ook hoe je kan werken aan jezelf om beter om te gaan met alcohol. Ik ben er zelf het levende bewijs van.

Samen met jou kijk ik heel graag naar een persoonlijke aanpak. We gaan op maat een traject aan en ik volg je op. Als coach is het mijn doel om jou een andere kijk te bezorgen door te werken aan jouw individuele situatie. Dat doen we samen. We gaan op zoek naar hoe we je kunnen helpen om de knop om te draaien.

72

blijft

nuchter

Na een traject met
individuele coaching

100

beveelt

me aan

Na een traject met
individuele coaching

403

personen

Hebben de coaching
al gevolgd

Ik was al te zien in:

Bekijk getuigenissen

https://www.youtube.com/watch?v=orSRmGJi3tI

Ik hoor het mezelf nog zeggen 11 jaar geleden: “ik wil geen bedrijfsleider worden met een bierbuik en een gastronomische kin”, “ik wil geen ondernemer worden die nooit thuis is”. Een mens mag toch al eens genieten van een goed glas wijn, een perfect getapte, frisse pils? Al snel blijkt dat de gewoonte een raar beestje is voor je brein en welzijn. De gesprekken met Michael hebben me hiervoor beter gewapend.

Anoniem, Bedrijfsleider

Ik contacteerde Michael na enkele woelige jaren van toch wel extreem drankgebruik. Wat begon met een kriek zo’n 20 jaar geleden, eindigde met een aantal Duvels per dag. Vol zelfvertrouwen (met de nodige portie alcohol) mailde ik Michael. Doorheen de coaching leer je jezelf nog beter kennen en ga je in op de wortels van jouw drankgebruik. Mijn leven kreeg een compleet nieuwe wending. Ik ging nieuwe uitdagingen aan, kreeg weer zelfrespect en kon iedereen opnieuw recht in de ogen kijken. Michael, bedankt voor mijn nieuwe leven!

Anoniem

Ik ben wie ik ben, ik ben terug de [persoon] wie ik altijd geweest was, voor die helse periode was. Dat is voor mij het voornaamste. Ik ben hier veel sterker uitgekomen, maar vooral het belangrijkste is dat ik heel veel heb geleerd over mezelf!

Ik sluit graag mijn getuigenis af met een quote dat ik in één van Michaels boeken ben tegengekomen en dewelke ik heb laten tatoeëren op mijn arm, omdat hij mij zoveel heeft geholpen, elke dag opnieuw...

"If you lose, don't lose the lesson"

Anoniem

Waarom een coachingstraject?

Vroeger deed ik losse afspraken, maar ik merk dat opvolging cruciaal is en wil daar op inspelen. Als alles goed gaat hebben mensen de neiging om het vanzelfsprekend te vinden. Doordat we lang met elkaar aan de slag gaan, blijft de focus er!

17 sessies

10 boeken inbegrepen (180 euro), en 12 maanden toegang tot alle content in community & videos (twv 1500 euro)

4999 euro

 

10 sessies

10 boeken inbegrepen (180 euro), en 6 maanden toegang tot alle content in community & videos (twv 1200 euro)

3499 euro

 

5 sessies

10 boeken inbegrepen (180 euro) en 3 maanden toegang tot alle content in community & videos (twv 600 euro).

2499 euro