0
Geen categorie

Word jij lid van de community?

Hoi iedereen! 
 
Michael Niclaus hier van De Beste Beslissing.
 
Ik ben heel blij om met jullie het nieuws te delen dat we een online community hebben opgericht! En willen graag dat jij er ook deel van uitmaakt!We zijn onlangs met een kleine groep gestart maar nu openen we de deuren voor iedereen die bewust wil werken aan nuchter blijven. Er staat al heel wat op onze community, maar door onze groep uit te breiden willen we gelijkgestemden overal met elkaar in contact brengen, ideeën uitwisselen, samen werken aan bewust nuchter door het leven gaan en nog veel meer.
 
Omdat je je in het verleden op één van mijn nieuwsbrieven hebt ingeschreven of één of meer van mijn boeken, cursussen, of andere producten hebt gekocht, krijg je als eerste toegang tot deze groep.  
 
Ik zie de nieuwe community graag als een kruising tussen Netflix & Facebook-groepen. Maar dan zonder de problemen van advertenties, het ontginnen van data en het genereren van inkomsten voor Facebook en allerhande groepsbeperkingen.
 

Waarom kan deze community leuk zijn voor jou?
  • Wekelijkse samenvattingen via e-mail: je ontvangt elke week een e-mail met informatie over je favoriete kanalen. Zo blijf je altijd op de hoogte.
  • Alles in één: je kan inloggen, onze recente inhoud bekijken, discussiëren, directe berichten verzenden en ervaringen delen en lotgenoten vinden.
  • Makkelijk te navigeren: de hele community is doorzoekbaar. En interactief: plaats eenvoudig afbeeldingen, links, video’s, GIF’s, audiobestanden en meer in zowel berichten als opmerkingen.
  • Gemodereerd: we zullen moderators voor elk kanaal zoeken naarmate de community groeit. En jij zou een moderator kunnen worden!
Vragen & antwoorden
 
Moet ik hiervoor betalen?
 
Nee, momenteel is de community helemaal gratis! In de toekomst zullen bepaalde dingen zoals programma’s en cursussen voor een klein maandelijks bedrag beschikbaar zijn voor betalende gebruikers.
 
Hoe zit het met de Facebook-groepen?
 
De Facebook-groepen zullen langzaam maar zeker uitdoven. Want we willen ons richten op één centrale locatie die gebruikers de best mogelijke ervaring biedt. Dat is er een zonder reclame en zonder dat er informatie van jou wordt bijgehouden en wordt verkocht aan de hoogste bieder.
 
Ik hoop dat je door deze verandering diepere verbindingen met elkaar (en met ons) kan maken. Denk eraan om aardig te zijn: pesten, wreedheid, intimidatie en ongepaste inhoud zullen resulteren in een permanente verbanning van de groep. 
 
Ik kan niet wachten om jullie allemaal in de community te zien! 
Hier kan je je aanmelden:
https://community.debestebeslissing.be/

Leave a Reply