Ik spreek op scholen, bedrijven & meer.

Ik sprak al op talloze scholen in Vlaanderen
Ik sprak al op talloze scholen in Vlaanderen

Lezingen op scholen

Jongeren zijn uiterst beïnvloedbaar. Op een leeftijd waar je zoekende bent is het gemakkelijk om jezelf te verliezen, je te laten meeslepen of te vervallen in een spiraal van vluchtgedrag is het belangrijk dat jongeren hun talenten investeren in onze maatschappij. Tijdens een 80-90 minuten durende interactieve lezing informeer ik jongeren over de effecten van alcohol. Het ideale aantal leerlingen ligt rond de 30 à 35 maar kan besproken worden, net zoals de tijdsduur. Het is gewoon mijn missie om zoveel mogelijk jongeren te inspireren.

0 leeringen
geïnspireerd naar een bewuster leven

Lezingen op bedrijven

Alcohol kost werkgevers veel geld! Alcoholgebruik is een van de grootste oorzaken van ziekteverzuim op de werkvloer. En als mensen toch komen opdagen zijn de effecten voor hun productiviteit nefast.Een nachtje stappen kost niet enkel veel voor de werknemer, de werkgever betaalt hier zware interest op.In een workshop maak ik mensen bewust van het feit dat ze niet productief, noch betrouwbaar zijn wanneer ze “het laat hebben gemaakt”.

Openbare lezingen

Door vele aanvragen van mensen organiseren we ook soms openbare lezingen. We trachten een goeie mix te doen voor zowel mensen met problemen, voor familieleden, voor iedereen die meer wilt weten rond alcohol. Op zo lezingen is steeds iedereen welkom.