0

Boek een inspirerende lezing!

De voorbije 2 jaar heb ik maar liefst 65.000 jongeren mogen inspireren om anders naar alcohol en het leven te mogen kijken. Dat kan ook op jouw school!

inspiratie & beleving

Ervaringen en visie rond drinken

In de lezing vertel ik over mijn ervaringen en mijn visie rond alcohol.

Tijdens deze lezing krijgt iedere persoon ook het boek De druppel cadeau. Het boek is mijn levensverhaal. Ik doe dit omdat ik weet dat jongeren ongelooflijk veel aan dit boek hebben en het hun leven kan helpen. De normale kostprijs van dit boek is € 20.

Ik wil je alvast ook meegeven dat de lezing voor de leraars enorm confronterend kan zijn, aangezien de meeste leraars/leraressen wel alcohol drinken. De filosofie over alcohol is confronterend voor vele drinkende mensen. Ik zeg dit er alvast al bij.
 
Het kan voor jullie als school ook bijzonder interessant zijn om een ouderavond in te plannen die zelfde dag/avond … Wij kijken heel vaak naar de jongeren die alcohol  misbruiken, maar volwassenen/ouders kunnen ook nog veel bijleren over alcohol …

praktisch

De investering dat U als school moet doen is de volgende: 
 
  • Ik vraag 8€/leerling met een minimum van 400 €/lezing
  • Er is een onkostenvergoeding van 0,50€/km.
  • Per leerling boven het aantal van 50 reken ik 8€ aan.

Als de lezing wordt vastgelegd zou het fijn zijn als je mij 1 à 2 weken ervoor nog eens een remindermailtje stuurt.

Ik hou alles zeer goed bij, maar ik heb 250 tal lezingen per jaar en soms kan het toch gebeuren dat ik iets over het hoofd zie of iets niet goed noteer. Het wordt dus ten zeerste geapprecieerd als je dit zou kunnen doenç

Boek me voor je lezing